Огласна табла: Опште информације

На основу потписаног Протокола о сарадњи, Филозофски факултет Универзитета у  Нишу, у сарадњи са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, расписујe Конкурс за волонтирање студената.

Право учешћа на конкурсу имају :

Студенти IV године, апсолвенти, студенти мастер и докторских академских студија образовног профила /смера :

  • Два психолога
  • Један педагог

Критеријуми који ће бити узети у обзир:

  • Просек оцена,
  • Мотивисаност за волонтирање.

Пријаве се врше слањем кратке биографије/мотивационог писма на мејл .

За све додатне информације обратите се Весни Милутиновић на телефон 018 514-312 лок.197/мејл .

КОНКУРС ТРАЈЕ ДО 4. 9 . 2018.

  1. Пријава испита (ИСЉУЧИВО ЕЛЕКТРОНСКИМ ПУТЕМ) за октобарски испитни рок за све нивое студија почиње у понедељак 27.8. и трајаће до уторка 4.9.2018. године.
  2. Студенти који плаћају пријаву испита у обавези су да новац уплате најкасније до петка 31.8.2018. године (најмање два радна дан пре истека рока за пријаву), како би имали прокњижену уплату на е-индексу до уторка 4.9.2018. године.
  3. Самофинансирајући студенти су у обавези да испоштују динамику уплата рата за школарину како би били у прилици да пријаве испите.
  4. Од пријаве испита за септембарски испитни рок важи нови ценовник. Различите накнаде приликом пријаве испита које су се плаћале до сада (300, 1000, 1500 и 2000 динара) замењене су јединственом накнадом од 500 динара, за четврту и сваку следећу пријаву испита, за све нивое студија.

Опширније о начину пријаве испита https://studenti.filfak.ni.ac.rs/ispiti/prijava

Страна 1 од 9