Огласна табла: Психологија

основне академске студије

Рок за предају досијеа/симулације у јунском испитном року је 6.6. у 23:59h, ONLINE.

Обавештавају се студенти који су у ЈУНСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ пријавили полагање предмета Методологија психолошких истраживања 2 да ће се испит уместо 3. јуна одржати 20. јуна од 16 сати у амф.301.

У прилогу можете наћи литературу за полагање испита из Клиничке психодијагностике.

У табели којој можете приступити путем следећег линка: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1PV_NZ7tfGodh6q62SjL42bgYU7JuhCmN0e7xRafEeC4/edit#gid=0 можете наћи рокове до када је потребно предати досије/пријавити излазак на симулацију да би студент тај део испита могао да положи у датом року.

Потребно је да узмете у обзир дефинисане термине јер ће се о поштовању наведених рокова стриктно водити рачуна. До промена рокова неће доћи, осим у случају екстремних околности, о којима ћете бити благовремено обавештени.

Дефинисани рок не значи да ћете симулацију полагати до датума наведеног у табели, већ да је до тада могуће пријавити излазак на симулацију.

Конкретни термини полагања симулације су, такође, наведени у горњој табели. Термин полагања симулације студенти одређују сами, тако што упишу тражене податке (име, презиме и број индекса) у одговарајући слот. Сиви слотови нису на располагању. Остале битне информације за пријаву се налазе на линку испод табеле, те је потребно да студент прочита обавештење након отварања табеле. Све пријаве које нису у складу са наведеним инструкцијама ће бити аутоматски одбачене, а пристигли досије ће бити пребачен за наредни рок.

Табела ће бити редовно ажурирана у оквиру сваког рока, и то најкасније неколико дана пре истека крајњег рока за пријаву симулације. То значи да је потребно да линк до ове табеле студент сачува како би могао да јој лако приступи и да редовно прати промене.

Слотови за полагање симулације могу да буду отворени и пре и после истека рока за пријаву. Нпр. ако у априлском року датум за пријаву симулације буде 18.4. у 23:59 часова, то не значи аутоматски да ће термини полагања симулације бити након 18. 4. Могуће је да слотови буду отворени почевши од нпр. 15. 4. Ово важи за све рокове.

Упис Стручне праксе у мартовском року одржаће се 25. марта у 12 сати, кабинет 425.

Упис оцена код проф. Бојане Цвејић одржаће се у среду 01.03.2023.године, у 9 часова у кабинету 307.

Потребно је да студенти унапред упишу у индекс назив предмета за који се оцена уписује, као и да знају тачно у ком су року полагали.

Уколико је предмет већ унет у њихов е-индекс, потребан је податак о датуму и броју поена је унетих у  записник.

Упис Стручне праксе у јануарском року обавиће се 6.2. у 11 сати у кабинету 425.

Упис Стручне праксе у децембарском испитном року заказан је за 26.12. у 13.30h (каб.425).