Огласна табла: Психологија

основне академске студије

Физички упис оцена у индексе из свих предмета код проф. Бојане Цвејић биће 3.јуна у 12,30 часова у кабинету 307.

Потребно је да студенти у индекс претходо напишу назив предмета и датум полагања испита.

Упис оцена код проф. Бојане Цвејић биће 19. маја у 13,00 часова у кабинету 307.

Потребно је да студенти пре доласка упишу у индекс назив предмета и датум полагања последњег пријављеног дела испита за који се оцена уписује.

Упис оцена код проф. Бојане Цвејић биће 6.маја у 12,30 часова у кабинету 307.

Потребно је да студенти пре доласка упишу у индекс назив предмета и датум полагања последњег пријављеног дела испита за који се оцена уписује.

Упис Стручне праксе за оне који су испит пријавили у априлском року одржаће се 21. 4. од 11 сати, кабинет 425.

Упис оцена у индекс код проф.Бојане Цвејић у априлу одржаће се 19.4. у 12,30 часова, у кабинету 307.

Потребно је да студенти унапред у свој индекс (или индекс колега за које индекс доносе) упишу назив предмета и датум полагања, као и да знају која им је оцена већ уписана у записнику за испитни рок у коме су испит пријавили.

Упис оцена у индекс и потписивање код проф.Бојане Цвејић биће 18.марта 2022. у 13 часова, у кабинету 307.

Потребно је да студенти, пре доласка, упишу и индекс име предмета и датум полагања.

У распореду полагања испита, који се редовно објављују на сајту факултета, како за редовне, тако и за апсолвентске рокове, студенти могу наћи термине до када је потребно предати досије/пријавити излазак на симулацију да би студент тај део испита могао да положи у датом року.

Потребно је узети у обзир дефинисане термине и на време планирати своје обавезе, јер ће се о поштовању рокова стриктно водити рачуна. До промена рокова неће доћи, осим у случају екстремних околности, о којима ће студенти бити благовремено обавештени.

Рокови наведени у распореду полагања испита не значе да ће студенти симулацију полагати до тог датума, већ да је до тада могуће пријавити излазак на симулацију или предати досије како би исти био прегледан у датом року. Конкретни термини полагања симулације су наведени у табели која се налази на следећем линку:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1PV_NZ7tfGodh6q62SjL42bgYU7JuhCmN0e7xRafEeC4/edit#gid=0

Конкретан термин полагања симулације студенти одређују сами, тако што уписују своје име, презиме и број индекса у одговарајући слот. Сиви слотови нису на располагању.

Табела ће бити редовно ажурирана у оквиру сваког рока, и то најкасније неколико дана пре истека краjњег рока за пријаву симулације. То значи да је потребно да линк до ове табеле студенти сачувају како би могли да јој лако приступите и да на време унесу податке.

Битна напомена је да постоји могућност да слотови за полагање симулације буду отворени и пре истека крајњег рока за пријаву. Нпр. у априлском року крајњи рок за пријаву симулације је 18.4. у 23:59, што не значи аутоматски да ће термини полагања симулације бити након 18. 4. Могуће је да слотови буду отворени почевши од нпр. 15.4.

Уколико има додатних питања и/или недоумица студенти се могу јавити на мејл

Упис оцена код проф Бојане Димитријевић реализоваће се у четвртак, 24.2. 2022. у 13 часова у кабинету 307.

Потребно је да студенти, пре доласка, у индекс упишу назив предмета и датум полагања, за који се оцена уписује.

Испит из Социјалне перцепције у јануарском испитном року шк. 2021/2022. године, одржаће се у пондедељак 31.1.2022. године у 09:00, учионица 303.

Упис Стручне праксе у јануарском испитном року биће 7. 2. у 11 сати, кабинет 425.

Страна 1 од 8