Огласна табла: Србистика

основне академске студије

Писмени део испита из свих синтаксичких предмета биће одржан онлајн 15. јула од 10 сати. У обавези сте да се најкасније у 9.55 прикључите преко апликације Google Meet путем линка https://meet.google.com/tyw-nrsh-wmf, а у 10 сати на ваше адресе стићи ће мејл са обавештењем о  начину полагања испита. Уколико излазите на писмени део испита, јавите се на мејл  најкасније до 13. јула. Приликом пријаве, наведите име, презиме, број индекса, имејл, и тачан назив предмета који полажете. Усмени део испита биће одржан 17. јула од 9 сати, према распореду који ће бити познат након полагања писменог дела испита.

Писмени део испита из Тумачења књижевног дела у јунском испитном року одржаће се 4. јула у 17 часова путем апликације Google Meet. Линк за приступ: https://meet.google.com/fah-rvbk-dkb

Писменом делу испита може се приступити најкасније у 17 часова.

Усмени део испита из овог предмета одржаће се 10. јула од 10 до 13 часова у учионици 210.

Проф. др Снежана Милосављевић Милић

Сарадник: др Мирјана Бојанић Ћирковић

Резултати писменог дела испита и термини усменог из Морфологије 1 и Морфологије 2 налазе се у прилогу. Ако постоје студенти који ће полагати усмени, а нису на списку, нека се мејлом јаве предметном професору.

Усмени део испита из предмета Теорија књижевности у јунском испитном року одржаће се 8. јула од 10 до 13 часова у учионици 210.

Проф. др Снежана Милосављевић Милић

 

Писмени део испита из Морфологије 1 и Морфологије 2 полагаће се на даљину у мајском испитном року 15. јула (среда) од 12 сати преко Гуглове виртуелне учионице. Моле се сви апсолвенти који су пријавили испит и који ће полагати писмени да се пријаве за полагање тако што ће најкасније до 10. јула у 15 часова попунити упитник који је у прилогу. Детаљна упутства у вези са полагањем студенти ће добити мејлом (на адресу коју су навели у упитнику) и преко Гуглове виртуелне учионице.

https://forms.gle/rrukuAWGZbh4sAhj9

Усмени део испита из Морфологије 1 и Морфологије 2 биће у јунском року одржан 7. јула од 10 сати у учионици 210. Након што студенти од предметног професора буду добили резултате писменог, за усмени ће бити подељени на групе. Информација о подели на групе биће на сајту Факултета.

Испит из изборног предмета Вук Караџић и народна књижевност биће одржан 4. 7. 2020. од 14.00 у виду теста који ће се радити онлајн преко Гуглове платформе. Kандидати који немају отворен факултетски мејл (filfak.ni.ac.rs) треба да се мејлом јаве доц. др Кристини Митић ради добијања инструкција.

Усмени испит из свих синтаксичких предмета биће одржан 8. јула од 9 сати и 9. јула од 9 сати, према распореду који је послат студентима. Уколико полажете неки од синтаксичких предмета, а нисте добили мејл са обавештењем и распоредом, обавезно се јавите на мејл:  

Писмени део испита из предмета: Српски предромантизам, Српски романтизам, Српски реализам, Савремена српска књижевност и Српска књижевност 20. века - критика и драма почиње 25. јуна у 11 часова. Укључивање на Google Meet линк од 10.45 до 10.55.

Да бисте ушли на видео састанак, кликните на овај линк: https://meet.google.com/sug-ekfn-omo

Писмени део испита из предмета: Српска модерна и модернизам, Српски неомодернизам, Српска књижевност 20. века - поезија, Српска књижевност 20. века - проза, Српска књижевност 20. века, Српска књижевност 20. века 1, Српска књижевност 20. века 2 почиње у 11 часова. Укључивање на Google Meet линк од 10.45 до 10.55.

Да бисте ушли на видео састанак, кликните на овај линк: https://meet.google.com/fuj-tpnb-ibu

 

 

Страна 1 од 28