Огласна табла: Србистика

основне академске студије

Неопходно је да сви студенти који су пријавили испит из Морфологије 1, Морфологије 2 или Савременог српског језика 2 и радиће писмени у јунском року да попуне овај упитник најкасније до 29. маја у 10 сати (https://forms.gle/XevdVi5J5HKVcwXy6). Након истека рока за попуњавање пријавног формулара, сви пријављени студенти биће додати у виртуелну учионицу за испит, у којој су детаљна упутства (рок за приступ учионици је 30. мај у 10 сати). Испит ће се одржати онлајн у заказаном термину (7. јуна од 17 часова, онлајн).

Усмени испит из Упоредног проучавања јужнословенских књижевности и Књижевности за децу заказан за понедељак (мајски испитни рок) одлаже се за други термин, који ће бити накнадно јављен.

Усмени испит из Књижевности од ренесансе до рационализма у мајском испитном року одржаће се 23. маја у 12 часова у кабинету 409. 

Писмени делови испита из Књижевности од ренесансе до рационализмаУпоредног проучавања јужнословенских књижевности и Књижевности за децу у мајском испитном року одржаће се у предвиђеним терминима на линку https://meet.google.com/xko-fxpz-pmi.

Писмени део испита из Српског романтизма и Српског реализма
Уторак, 17. мај · 9:00–10:30am
Google Meet подаци за улазак
Линк до видео позива: https://meet.google.com/pab-thjz-kjt

Драге колегинице и колеге,

 

Писмени део испита из свих синтаксичких предмета одржаће се 19. маја (четвртак) од 10 сати онлајн путем линка https://meet.google.com/ore-fdjk-deu?authuser=0

Усмени део испита из свих синтаксичких предмета биће 20. маја (петак). Замолила бих само све оне који излазе на усмени део испита, а имају положен писмени да ми најкасније до 19. маја пошаљу мејл у коме ће назначити који предмет полажу како бих направила распоред за усмени.

 

Поздрав,

Ивана

Неопходно је да сви апсолвенти Србистике који су пријавили испит из Морфологије 1, Морфологије 2 и Савременог српског језика 2 и радиће писмени у мајском рок попуне овај упитник најкасније до 8. маја у 10 сати (https://forms.gle/4HKoS18sGhvMG4fh7). Након истека рока за попуњавање пријавног формулара, сви пријављени студенти биће додати у виртуелну учионицу за испит, у којој су детаљна упутства (рок за приступ учионици је 9. мај у 10 сати). Испит ће се одржати онлајн у заказаном термину (20. маја од 17 часова, онлајн).  

Усмени део испита из Књижевности од ренесансе до рационализма у априлском испитном року одржаће се 30. априла у 11 часова у учионици 210

Писмени делови испита из Књижевности од ренесансе до рационализмаУпоредног проучавања јужнословенских књижевности и Књижевности за децу у априлском испитном року одржаће се у предвиђеним терминима на линку https://meet.google.com/xko-fxpz-pmi.

Драге колегинице и колеге,

 

Усмени део испита и упис оцене биће организовани 28. априла од 13 сати.

 

Поздрав,

Ивана

Страна 1 од 46