Огласна табла: Србистика

основне академске студије

 Писмени део испита из предмета Тумачење књижевног дела у јануарском испитном року одржаће се онлајн 29. јануара у 17 часова на линку: https://meet.google.com/ayf-xfxs-aff 

Писмени део испита из Књижевности за децу у јануарском испитном року одржаће се 25. јануара у 14 часова на следећем линку: https://meet.google.com/rzk-hctc-xfr

 

Писмени део испита из Српске књижевности 20. века је 25. 1. од 9 часова на овом линку: https://meet.google.com/myb-xgeu-drp

 

ОБАВЕШТЕЊЕ

Консултативну наставу доц. др Кристина Митић држи 29. 1. 2021. (петак) од 12.00 до 14.00 у великој сали 434. 

Писмени део испита из свих синтаксичких предмета биће одржан онлајн 4. фебруара од 10 сати. У обавези сте да се најкасније у 9.55 прикључите преко апликације Google Meet путем линка https://meet.google.com/tyw-nrsh-wmf, а у 10 сати на ваше адресе стићи ће мејл са обавештењем о начину полагања испита. Уколико излазите на писмени део испита, јавите се на мејл  најкасније до 1. фебруара. Приликом пријаве, наведите име, презиме, број индекса, имејл, и тачан назив предмета који полажете, као и начин на који полажете (потоње се односи на Синтаксу 2).

Уколико имате положен писмени део испита из неког од претходних рокова, а на усмени излазите у јануарско-фебруарском року, јавите се на мој мејл најкасније до 2. фебурара.

Усмени део испита из свих синтаксичких предмета биће одржан 5. фебруара (петак). Тачан распоред и сатница биће познати након писменог дела испита.

Поправни колоквијум из Књижевности од ренесансе до рационализма одржаће се 18. јануара у 12 часова онлајн, на следећем линку: https://meet.google.com/fnh-kfmf-oqk

Моле се сви студенти Србистике који су пријавили испит из Морфологије 1 или Морфологије 2 и радиће писмени у јануарском року да попуне овај упитник (https://forms.gle/Q6cr9FdLNj5tFbFF7) до 14. јануара у 10 сати и да благовремено (до 15. јануара) приступе Гугловој виртуелној учионици. Након истека рока за попуњавање пријавног формулара, сви пријављени студенти биће додати у Гуглову виртуелну учионицу, тамо су детаљна упутства. Испит ће се одржати онлајн у заказаном термину (1. фебруара од 17 часова).

Колоквијум из предмета Народна епска поезија биће одржан 18. 1. 2021. године од 12.00 у виду теста који ће се радити онлајн преко Гуглове платформе.

Колоквијум из Синтаксе 1 биће одржан онлајн 13. јануара од 10.15. Уколико сте студент неке од ранијих генерација, и нисте део садашње Гугл учионице за Синтаксу 1, а планирате да радите колоквијум, молим вас да се јавите на мој мејл () до 10. јануара.

Страна 1 од 33