Огласна табла: Психологија

мастер академске студије

Студенти који су се определили за слушање наставе из предмета Социјална траума, треба да дођу у четвртак, 8. 11. 2018. године код проф. Владимира Хедриха у Деканату.

Изборни предмет Насиље у блиским везама није у понуди изборних предмета у школској 2018/19. године. Студенти који су се опредили за слушање овог предмета, треба да изаберу други изборни предмет. Анкетни лист са изборним предметиме треба донети у Служби за мастер и докторске студије.

Проф. др Горан Голубовић је спречен да одржи испите заказане за среду, 25. април. Студенти ће бити обавештени о накнадном термину одржавања испита.

Обавештавају се студенти који су се определили за изборни предмет Подручја примене трансакционе анализе да ће настава почети следеће недеље, а да ће о термину предавања и вежби бити накнaдано обавештени. Јуче (6.11) је на презентацији изборних предмета дата информација да су предавања и вежбе петком од 10h, али термин још увек није слободан, тако да ће студенти накнадно бити обавештени.

Изборни предмети 2017/2018.

четвртак, 2.11.2017.

Обавештавају се студенти мастер академских студија психологије да ће се презентација изборних предмета обавити у понедељак, 6.11. у 13:30, у слушаоници 306 (III спрат).