Радионица за студенте са компанијом OIP: Mature Career –Should I stay or should I go?

Обавештења и активности  ::  петак, 21.4.2023.

Овај чланак садржи прилоге.

Након веома успешне прве и друге радионице – 'Направи добар CV и покидај интервју' и 'Честитам примљени сте! И, шта ћемо сад?' – из компаније Outsource Insurance Professionals (OIP) стиже нам и трећа радионица Mature CareerShould I stay or should I go? Прича о резилијентности, стрпљењу и љубави према послу. Матија, Вања и Милица ће поделити са вама своје дугогодишње искуство (укупно 29 година) у OIP-у и кроз реалне ситуације из каријере приближити како је то имати стрпљења и веровати у своје способности.

Већини људи је циљ да дођу до посла и не размишљају много о томе шта их све очекује када се запосле, односно након што проведу неко време радећи у некој компанији. Све више компанија очекује од запослених да стално напредују, па им нуде могућности за усавршавање као и за напредовање унутар свог сектора или прелазак у неки други сектор како би остварили свој пуни потенцијал. Након одређеног времена, јавља се потреба за променом, а постоје два пута – промена позиције унутар компаније или прелазак код другог послодавца, односно покретање сопственог бизниса.

Циљ радионице је да информише учеснике о могућностима каријерног развоја унутар компаније, као и да увиде које све дилеме постоје након што проведете одређено време радећи у једној компанији и шта је то што може да вас натера да задржите посао или напредујете а шта да промените послодавца. Реализатори радионице ће поделити своје искуство и одлуке које су доносили, а говориће и о томе колико је тешко променити позицију на којој радите као и шта све доноси промена сектора у којем радите.

Матија Обрадовић, Risk Manager – Матијина каријера почиње малтене када и OIP, пре 11 година и врло брзо постаје Head of AIA. Иза себе има рад са 741 студентом који и дан данас обављају различите послове у сфери осигурања али и контроле квалитета, ризика и многих других. Воли амерички фудбал и да игра јенгу – who risks wins!

Вања Милојевић, AVP of People Operations and Technology – Вања, познатија и као woman of many hats у својој каријери у OIP-у је имала прилике да води највећи тим, буде део HR-а, води HR и AIA, и да своје богато искуство пренесе и у IT свет. Воли да путује, веома је детаљна и обожава Чарлија.

Милица Рајковић Ристовић, PR Manager – Од осигурања, преко контроле квалитета и продаје, до PR-а илити њеног посла из снова, Милица је путовала скоро 8 година и пуна је догодовштина са тог путовања. Може да прича на коју год тему, али јој је прича о OIP-у ипак најдража.

Радионица ће се одржати на Филозофском факултету у Нишу, у учионици А23 (приземље факултета, новинарска учионица), 27. априла 2023. године, са почетком у 16.15 сати.

Молимо вас да попуните пријаву за радионицу на следећем линку:

https://forms.gle/duXwpHKzrJc46Tbk7

За више информација запратите нас на друштвеним мрежама:

https://www.instagram.com/kanc.filfak/

https://www.instagram.com/oipbiz/

Очекујемо вас!