Курс за учење корејског језика

Обавештења и активности  ::  среда, 14.9.2016.

Овај чланак садржи прилоге.

На основу споразума о међународној сарадњи склопљеног између KOREA FOUNDATION и Универзитета у Нишу, Филозофски факултет у Нишу ће током академске 2016/2017. и 2017/2018. године организовати курсеве за учење корејског језика.

Курсеве ће водити Dr. Lee Yanggeum, гостујући професор корејског језика, чији боравак и рад у Нишу финансира KOREA FOUNDATION.

Курсеви су намењени заинтересованим студентима Филозофског факултета, као и других факултета Универзитета у Нишу. За похађање курсева се могу пријавити и други заинтересовани полазници који имају високу стручну спрему и основно знање енглеског језика (ниво Б2).

Курсеви су бесплатни за полазнике и реализоваће се почев од 1. октобра 2016. године. Настава ће се одржавати у просторијама Филозофског факултета у Нишу (Ћирила и Методија 2, Ниш), а распоред наставе ће бити усклађен са потребама полазника.

Заинтересовани полазници се могу пријавити слањем попуњеног пријавног обрасца на адресу: . Такође, преко ове адресе се можете обратити доц. др Гордани Ђигић за више информација.

Пријавни образац можете наћи у прилогу овог обавештења.

Рок за слање пријава: 30.09.2016.