Радионица за студенте: „Како управљати најбитнијим пројектом за тебе“ са студентском организацијом AIESEC

Обавештења и активности  ::  среда, 11.5.2022.

Радионица, Менаџмент у студирању „Како управљати најбитнијим пројектом за тебе“ намењена је студентима свих нивоа студија Филозофског факултета у Нишу. Радионицу ће реализовати интернационална организација AIESEC, која окупља младе широм света и омогућује им да развију свој лидерски потенцијал кроз волонтерска и стручна искуства на домаћем тржишту и у иностранству.

Радионица ће се састојати из следећих етапа:

  1. О AIESEC-у – Шта је AIESEC, шта чланови раде у организацији, шта им помаже да развијају различите вештине као што су, јавни наступ, организационе вештине, маркетинг, продаја и многе друге (интерактиван део радионице).
  2. Сазнајте више о пројектима које организују, како се у томе сналазе као студенти, шта развијају кроз пројектни менаџмент и како то примењујемо у различитим сферама живота.
  3. Чују какво AIESEC искуство има једна од алумни чланица, која је диполомирала на Филозофском факултету у Нишу,а данас се успешно бави маркетингом.
  4. Контакт информације за чланство, праксе и пројекте (информације за све заинтересоване студенте), као и додатно време за сва питања и недоумице.

Радионица ће се одржати на Филозофском факултету у Нишу, у амфитеатру 21 (у приземљу), 16. маја 2022. године, са почетком у 17.00 сати.

Радионицу ће водити чланови AIESEC-a. Такође ћете имати прилику да упознате алумнисткињу Филозофског факултета у Нишу, дипломирани филолог (Српски језик и књижевност), Маркетинг менаџер и AIESECer, Емилијa Стојилковић. Она ће поделити са студентима своје искуство у AIESEC-у, која је била њена улога, као и зашто је важно бити део студентских организација и како су јој студије и ваннаставне активности помогле да одабере тренутно занимање.

За више информација запратите нас на друштвеним мрежама: https://www.instagram.com/kanc.filfak/

Очекујемо вас!