Канцеларија за развој каријере и подршку студентима – Врата која су вам увек отворена!

Обавештења и активности  ::  четвртак, 3.2.2022.

Овај чланак садржи прилоге.

Драги студенти, подсећамо вас да на Филозофском факултету у Нишу можете посетити Канцеларију за развој каријере и подршку студентима за све врсте информативних и саветодавних услуга о студирању и студијским програмима. Ту смо да вам помогнемо и упутимо вас како да решите недоумице и потешкоће које имате током студирања.

Настојимо да поред пружања подршке и помоћи организујемо и бројне радионице које ће вас усмерити у даљем каријерном развоју, представимо опције на тржишту рада, подстакнемо вас на размишљање о ваннаставном ангажовању у току студија као и о одабиру будуће професије након завршених студија.

У Канцеларију увек можете доћи са предлогом и идејом, а ми ћемо се потрудити да спроведемо у дело ваше захтеве и предлоге. Много нам значи ваше мишљење, зато вас очекујемо сваког радног дана од 8.00 до 15.00 часова (у канцеларији 18 поред улаза у амфитеатар у приземљу). Можете нам се обратити путем телефона (018 514-311, 018 514-243, локал 162) или слањем имејла на адресе и .

Такође, позивамо вас и да нас запратите на Инстаграму, https://www.instagram.com/kanc.filfak/ за бржу комуникацију и доста занимљивог и корисног садржаја.

За више информација о Канцеларији посетите https://www.filfak.ni.ac.rs/organizacija/kancelarija-za-razvoj-karijere-i-podrsku-studentima.

Очекујемо вас!

Ваша Канцеларија