Предложите иновативну идеју и освојите вредне награде на такмичењу Battle of Minds

Обавештења и активности  ::  понедељак, 7.6.2021.

Компанија British American Tobacco организује такмичење студената у предузетништву на глобалном нивоу под називом Battle of Minds. Уколико сте студент завршне године или сте недавно завршили факултет, искористите прилику да предложите најиновативнију идеју до 13. јуна и да освојите вредне награде!

Battle of Minds је такмичење у иновативности и новим решењима које се одржава у 40 земаља широм света, а које ове године обухвата четири различите области које се тичу одрживе економије:

  • пословну културу
  • екологију
  • енергетику
  • пољопривреду

Позивају се сви студенти завршних година, или они који су недавно завршили студије, који имају иновативне идеје из једне од ове четири области да се пријаве. Ово је сјајна прилика за њих да се, ако имају добре идеје, опробају на домаћем такмичењу са својим колегама са других факултета, а можда и представљају земљу на регионалном и глобалном такмичењу и освоје вредне награде.

Они најбољи који у укупном пласману освоје друго место, добијају награду до 25.000 фунти, док првопласирани добија до 50.000 фунти за даљи развој њихове идеје.

Више информација се налази овде: https://competition.bat-battleofminds.com

Пријаве су отворене, а рок за регистрацију је 13. јун. Сви заинтересовани се могу регистровати путем следећег линка: https://competition.bat-battleofminds.com