Job Fair сајам послова и стручних пракси 2021.

Обавештења и активности  ::  четвртак, 18.3.2021.

Job Fair - сајам послова и стручних пракси, који ће ове године бити организован 22. и 23. марта online, пружа сјајну прилику младим студентима и постдипломцима да се упознају и причају са преставницима компанијама из удобности свога дома и пронађу посао или праксу у својој струци. Поред тога моћи ћете да учествујете на трибинама са компанијама на тему "Све о стручним праксама" и "Први посао - како наћи посао без радног искуства" или на радионици "UVC/UVM верификациона компонента".

Уколико сте заинтересовани за учешће на сајму, посетите сајт https://jobfairnis.rs/new где се можете детаљније информисати, прочитати агенду, оставити свој CV и пронаћи одговоре на било које питање које имате. У понедељак ће на почетној страни стајати линк до платформе на којој се одржава сајам. Такође, ево директног линка и овде: https://online.jobfairnis.rs (Напомена: линк ће бити активан тек у понедељак од 10:30).

Уколико Вас нешто додатно занима, можете се обратити организаторима сајма на мејл: или директно студентској организацији БЕСТ Ниш, која стоји иза пројекта Job Fair на .