Тематске радионице на енглеском језику

Обавештења и активности  ::  понедељак, 26.10.2020.

Драги студенти,

Позивамо вас да се пријавите за учешће у радионицама на енглеском језику које ће држати English Language Fellow, Broc Bainter, који је на нашем факултету ангажован као гостујући предавач на основу сарадње Филозофског факултета у Нишу са Амбасадом Сједињених Америчких Држава.Радионице су тематске и биће организовано укупно три и то:

  • Workshop 1: Academic writing – 4 sessions (тежиште је на развоју вештина академског писања, фазама у писању, коришћењу литературе и др.)
  • Workshop 2: Teaching in different contexts – 3 sessions (тежиште је на техникама, стратегијама и методама за рад у мултијезичким и мултикултурним срединама)
  • Workshop 3: English for Specific Purposes – 6 sessions (тежиште је на енглеском језику науке и струке у разним дисциплинама и областима)

Радионице ће се одржавати онлајн преко апликације Zoom током целог семестра са почетком од 3.11.2020. године. Молимо заинтересоване студенте да се упишу у следећи списак и да наведу тражене податке: https://docs.google.com/document/d/1J-ScxvF9cl-PivnOMTJouH0aj6FPrYQCLpEayX5iRPc/edit

Рок за пријаву је среда 28.10.2020. године. Све појединости у вези са радионицама и терминима одржавања добићете од предавача по формирању групе.