Обавештење за студенте поводом изборних предмета

Обавештења и активности  ::  понедељак, 19.10.2020.

Уважени студенти, захваљујемо на стрпљењу приликом означавања изборних предмета за које сте се определили. Рок за опредељивање и евентуалну промену изборних предмета је 30. октобар. Студенти су обавезни да похађају наставу на овим предметима чим настава почне.

Студенти виших година (друге, треће и четврте) у обавези су да, уз одабир изборних предмета из текуће године студија одаберу и изборне предмете из претходних година, уколико их нису положили.

Студенти који су обновили годину, укључујући и студенте продужене године студија (апсолвенте), такође су у обавези да одаберу изборне предмете које нису положили.

Уколико у претходној години нисте положили предмет из одређеног изборног блока, сада можете одабрати исти или неки други предмет из истог изборног блока.

Опција за одабир изборних предмета у апликацији Е-Индекс је у фази израде и дешава се да повремено пријављује грешке. Стога је потребно да у менију Испити / Уписани предмети проверите да ли су међу уписаним предметима сви они које сте одабрали.

Студенти којима се још увек није појавио линк за одабир изборних предмета моле се за стрпљење.