Пети Регионални студентски симпозијум друштвених и хуманистичких наука у Сплиту

Стипендије и кредити  ::  четвртак, 14.6.2018.

Овај чланак садржи прилоге.

Филозофски факултет у Сплиту од 11. до 13. октобра организоваће 5. Регионални студентски симпозијум друштвених и хуманистичких наука. Оригинални позив Организационог одбора налази се у наставку текста, а за више информација можете погледати прилог.


Obraćam Vam se u ime organizacijskog odbora 5. Regionalnog studentskog simpozija društvenih i humanističkih znanosti koji će se održati od 11. do 13. listopada 2018. u Splitu pod nazivom ‘’Znanstveni izazovi: normativnost i relativnost”. Simpozij se odvija u organizaciji Filozofskog fakulteta u Splitu, Hrvatskog filozofskog društva, Sveučilišne knjižnice u Splitu, Kluba mladih Split te udruga iTheom i Imaginacija – splitsko društvo sociologa te već godinama okuplja mlade iz regije i šire koji su spremni kritički promišljati i konstruktivno raspravljati o gorljivim društvenim problemima. Ove godine, svjesni položaja društveno – humanističkih, ali i prirodnih znanosti, odlučili smo se promišljati o znanosti te njenoj potrebi i ulozi u društvu.

Studenti će moći izlagati na hrvatskom i engleskom jeziku. Rok za slanje sažetaka je 1. kolovoza, a svi studenti će biti obaviješteni o prihvaćanju sažetaka. Hrana (ručak i večera) će biti osigurana svim izlagačima, dok će smještaj biti osiguran izlagačima koji ne žive u Splitu i na širem gradskom području. O informacijama vezanima za smještaj izlagači će biti obaviješteni putem e-adrese.

Ovim putem Vas molim da obavijest o simpoziju zajedno s pozivom proslijedite studentima i isti oglasite na svojim web stranicama. Sve potrebne informacije o simpoziju nalaze se u privitku.