“Meet Your Mentor“: Конкурс компаније British American Tobacco (BAT) за студенте

Стипендије и кредити  ::  петак, 8.10.2021.

Овај чланак садржи прилоге.

Програм “Meet Your Mentor” креиран је ради пружања менторске подршке младима у области запошљавања и каријерног развоја. Базира се на повезивању студената са једним од сениор менаџера компаније British American Tobacco (BAT), који преносе своје искуство и усмеравају студенте у њиховим каријерним плановима кроз четири онлајн састанка/сесије. Последња сесија је организована као симулација разговора за посао, након ког студенти од ментора добијају детаљне повратне информације.

Идеја програма је да се студентима пружи квалитетан темељ за будуће запослење и прилика да кроз повезивање са менторима стекну непосредно искуство и конкретне савете везане за њихове каријерне планове.

Студенти ће имати могућност да упознају неке од најбољих стручњака који ће им такође представити бројне прилике и могућности у British American Tobacco (BAT) компанији.

Пријаве за конкурс трају до 21. 10. 2021. године слањем мотивационог писма и биографије (CV-ja) на имејл адресу: или пријавом преко огласа на платформи Инфостуд: https://lnkd.in/dcCydzXw.