Конкурс за студијски боравак на Белгородском државном технолошком универзитету "Шухов"

Мобилност студената  ::  петак, 28.12.2018.

Овај чланак садржи прилоге.

12.02.2019. Ранг-листа студената је доступна за преузимање из листе прилога на дну стране

Филозофски факултет расписује интерни конкурс за студијски боравак на Белгородском државном технолошком универзитету “Шухов”, Руска Федерација.

На основу уговора о билатералној сарадњи између Филозофског факултета и Белгородског државног технолошког универзитета “Шухов”, Филозофски факултет расписује конкурс за једномесечни студијски боравак на овом партнерском универзитету за студенте Филозофског факултета.

  • Боравак би се реализовао у јулу 2019. године.
  • На основу споразума Белгородски државни универзитет би студентима обезбедио или покрио трошкове смештаја и исхране.
  • Студенти би сами сносили путне трошкове у вези са овим студијским боравком.
  • Приоритет за избор по овом конкурсу имаће студенти студијских програма руског језика и књижевности, поготово студенти виших година или мастер студија руског језика и књижевности, као и студенти руског језика и књижевности који до сада нису били на студијском боравку на Белгородском државном технолошком универзитету.

Студенти се на конкурс пријављују попуњавањем формулара пријаве у Канцеларији за међународну и међуинституционалну сарадњу Филозофског факултета сваког радног дана од 11.00 дo 12.00 часова.

Рок за конкурисање је 25. јануар 2019. године.

Моле се студенти да пре аплицирања детаљно прочитају Правилник о боравку учесника студентске размене на БДТУ "В.Г. Шухов" - у прилогу. По истеку конкурса биће објављена ранг листа кандидата. О укупном броју кандидата који ће бити прихваћени одлучиће руски партнер.