МЕЂУНАРОДНА СТУДЕНТСКА НЕДЕЉА У БЕОГРАДУ (ISWiB) 2023 – ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ

Мобилност студената  ::  уторак, 18.4.2023.

Овај чланак садржи прилоге.

Међународна студентска недеља у Београду (International Student Week in Belgrade - ISWiB) је интернационални фестивал који се одржава у Београду од 16. до 24. јула 2023. године и  који већ дуги низ година окупља студенте из преко 50 држава широм света. Идеја фестивала је да се млади у мултикултуралном окружењу баве највећим проблемима данашњег друштва и да путем радионица које се користе разним методама пруже свој допринос решавању тих проблема. Ове године славимо 16. годину постојања и овогодишња тема је Будућност комуникације под слоганом #УмреженостНаСвимНивоима. Студенти ће моћи да учествују у 10 занимљивих радионица као што су: мјузикл, филм, професионална комуникација, маркетинг и медији и друге. Осим едукативног програма, младима се пружа могућност упознавања Београда и размена мишљења са својим вршњацима у амбијенту ослобођеном од предрасуда, расизма, ксенофобије, хомофобије, насиља и говора мржње. Учесници ће упознати и стручњаке различитих професија и биће подстицани на друштвени активизам у сопственој локалној заједници. Надамо се да ћете препознати значај наше манифестације и бити спремни да допринесете нашем стварању, и ширењу мултикултуралног дијалога и на нашим просторима. 

Можете се пријавити путем следећег линка:

https://docs.google.com/forms/u/2/d/e/1FAIpQLSciUgXSFDRibw5VkWEOBSd0B5raIoE6S5MIyfG1b8Hh_FDBWg/viewform?fbclid=PAAabnrabPzWDPMzIqRHNC3fI1wjdbNFA6vRTy3KBb427KwYiroKfcI05P1f0 

Уколико имате било каквих питања, молимо Вас да не оклевате да нас контактирате. За више информација, можете посетити наш сајт https://iswib.org/.