ЕУ инфо кутак Ниш вас позива на догађаје намењене студентима коју организује Еразмус студентска мрежа Ниш уз подршку Делегације Европске уније у Србији

Мобилност студената  ::  петак, 17.6.2022.

ЕУ инфо кутак Ниш вас позива на догађаје намењене студентима коју организује Еразмус студентска мрежа Ниш уз подршку Делегације Европске уније у Србији. Више информација о догађајима можете пронаћи у наставку.

Erasmus Café

Erasmus Student Network Ниш позива све заинтересоване студенте и ђаке средњих школа да нам се придруже догађају Erasmus Café, који ће бити одржан у петак 17. јуна од 19:00 часова у Дистрикту (Наде Томић 8, Ниш). У оквиру догађаја ћете имати прилику да чујете искуства локалних студената са њихових Ерасмус+ размена.

Студент који ће причати о свом искуству:

Александар Јовановић - Департман за Француски језик и књижевност

Искористите ову прилику јер ће се Erasmus Café одржати по последњи пут у овом семестру. Студенти и средњошколци ће имати прилику да поставе питања и из прве руке сазнају о програмима и детаље о ономе што их занима. Улаз је слободан.

Picnic Workshop

 Еразмус студентска мрежа Ниш позива све заинтересоване студенте и ђаке средњих школа да се придруже догађају Picnic Workshop у оквиру кога ћете имати прилику да се упознате са нашим волонтерима, Еразмус+ програмом као и да будете део дискусије о екологији коју ћемо промовисати током овог догађаја.

Студенти и средњошколци ће имати прилику да поставе питања и сазнају све што их занима о Еразмус+ програму и зашто је ЕСН-у екологија и чиста животна средина битна.

Видимо се у петак 18. јуна од 10:00 часова у Бубањ парку (код отвореног амфитеатра у оквиру парка).