Летња школа међународне научне мреже "STICS" посвећена проучавању социјалне трауме у Берлину 18-24. септембар 2022. године

Мобилност студената  ::  среда, 11.5.2022.

Овај чланак садржи прилоге.

Међународна научна мрежа "Social trauma in Changing Societies (STICS)" објављује јавни позив за пријаве за летњу школу "Screening the Scars – The (In-) Visibility of Social Trauma" која ће бити одржана од 18. до 24. септембра 2022 на ИПУ универзитету у Берлину. Током летње школе биће одржана и настава из изборног предмета Социјална траума.

Изабраним студентима ће бити исплаћена средства за покривање трошкова пута, смештаја и хране током трајање летње школе. Школа се организује под покровитељством Канцеларије за академску размену владе Савезне републике Немачке (DAAD).

Позив је отворен за све студенте 4. године основних студија и мастер студија психологије и других друштвених наука на Филозофском факултету у Нишу и Филозофском факултету у Београду.

Пријаве се подносе према пропозицијама позива (у прилогу ове вести) Канцеларији за међународну сарадњу Филозофског факултета у Нишу, г-ђи Весници Кртолици на  

Пријаве треба поднети до 31. маја 2022. године.