ПИСМЕНИ И УСМЕНИ ДЕО ИЗ СИНТАКСИЧКИХ ПРЕДМЕТА_АПРИЛ 2021

Србистика  ::  среда, 7.4.2021.

Писмени део испита из свих синтаксичких предмета биће одржан онлајн 27. априла од 10 сати. У обавези сте да се најкасније у 9.55 прикључите преко апликације Google Meet путем линка https://meet.google.com/tyw-nrsh-wmf, а у 10 сати на ваше адресе стићи ће мејл са обавештењем о начину полагања испита. Уколико излазите на писмени део испита, у обавези сте да се јавите на мејл најкасније до 25. априла. Приликом пријаве, наведите име, презиме, број индекса, имејл, и тачан назив предмета који полажете, као и начин на који полажете (потоње се односи на Синтаксу 2).

Усмени део испита за све студенте који имају положен писмени део испита из неког од претходних рокова биће одржан 26. априла. Уколико имате положен писмени део испита из неког од претходних рокова, а на усмени излазите у априлском року, јавите се на мој мејл најкасније до 24. априла.

Усмени део испита из свих синтаксичких предмета за све оне студенте који писмени полажу у априлском року биће одржан 28. априла (среда). Тачан распоред и сатница биће познати након писменог дела испита.